کدام زبان برنامه نویسی را انتخاب کنیم؟ تنوع زبانهای برنامهنویسی تحت وب معمولاً افراد را برای انتخاب دچار سردرگمی و مشکل میکند. چیزی که برای من هم بوجود آمده بود. با خوندن این مطلب مطمیناً از این سردرگمی رهایی پیدا میکنید.
انتخاب زبان برنامهنویسی یکی از دغدغههای هر فرد برای شروع کار حرفهای خود میباشد. اگر از برخی برنامهنویسها سوال کنید که چرا این زیان را انتخاب نمودهاید، کمتر کسی میتونه دلیل قانع کنندهای بیآره. مثلاٌ میگه چون در محل کارم از این زبان استفاده میشد، یا فرصت و موقعیت شلغی برایم فراهم بود، یا چون در دانشگاه پروژهام را بر اساس فلان زبان انجام دادم. بعضیها هم چیزهایی مثل اینکه پدرم، برادرم یا خواهرم با فلان زبان برنامه مینوشت را دلیل انتخاب خود اعلام میکنند.
تنوع زبانهای برنامهنویسی تحت وب معمولاً افراد را برای انتخاب دچار سردرگمی کرده و تا مدتها افراد با چالشهای بسیاری روبرو میشوند. زبانهای برنامهنویسی بسیاری وجود دارد:
اگر یک سری به وبلاگها و سایتهای فنی بزنید، به یک جواب مهم در انتخاب زبان برنامهنویسی میرسید. اینکه اولاً همهی زبانها خوب هستند و دوم اینکه همهی آنها به هم ارجعیت دارند. و این یعنی یک آغاز گیجکننده!
از طرفی بارها افراد و برنامهنویسان حرفهای تصمیم به تغییر زبان خود میگیرند و این خود باز در مواقع بسیاری باعث گیج شدن میشود.
اگر از من میشنوید زیاد روی این موضوع وقت نگذارید. نهایتاً در دو هفته زمان (روزی دو ساعت) سریعتر تصمیم گرفته و موارد زیر را در نظر بگیرید:
فراموش نشود با اینکه کد نویسی و زبان برنامهنویسی بسیار مهم است، اما مهتر از آن چیزهایی است که لطفاً سریعتر بر روی آنها تمرکز نمایید:
راستی من کلدفیوژن را انتخاب کردم. و کلدفیوژن را به شما توصیه مینمایم.
بنیانگذار، قائممقام مدیرعامل و برنامهنویس ارشد شرکت همورا
مهندس نرمافزار، عاشق حیوانات، سفر و زبانهای خارجی
انتشار مطالب فوق تنها با ذکر مرجع به همراه لینک وبسایت همورا مجاز میباشد.
لطفا به حقوق هم احترام بگذاریم.